Fuldspartling i Tilst, Højbjerg og Århus omegn

Overvejer du at få spartlet en væg, loftet eller gulvet? Så kan vi hos Arthur & Stougaard hjælpe dig med din spartel opgave uanset størrelse, samt hvilken som helst anden maleropgave du har brug for i Tilst, Højbjerg og resten af Århus omegn. 

Fuldspartling af vægge, gulve og lofter

Spartling af væg, gulv eller loft, kan være med til at give et rustikt og stilrent udtryk. 
Ved at fuldspartle, bliver overfladen helt ensartet, og skjuler både samlinger, mindre huller og revner, så overfladen står helt skarpt. 

Ønsker man at male den spartlede væg, eller få opsat glasvæv eller filt, for derefter at få det malet - er dette også muligt.

Vi kan naturligvis hjælpe med det hele, og står også klar med professionel rådgivning og vejledning, ved behov for dette. 

Hvad koster en fuldspartling?

Prisen på en fuldspartling afhænger af opgavens omfang - er der tale om fuldspartling af blot én enkelt væg, eller flere vægge, gulv og loft? Samt skal der spartles, males eller opsættes filt eller væv

Er du interesseret i at få en konkret pris på dit projekt, så kontakt os og fortæl lidt mere om hvad du ønsker at få lavet, så udarbejder vi et uforpligtende tilbud på netop din opgave. 

Få et uforpligtende tilbud

Fordele ved fuldspartling

✔ Giver flotte, jævne og glatte vægge, lofter og gulve
✔ Er nem at male eller tapetsere på
✔ Giver en holdbar væg
✔ Kan skjule samlinger og andre små ujævnheder 

Hos Arthur og Stougaard Malerfirma, har vi mange års erfaring og ekspertise indenfor fuldspartling samt enhver anden maleropgave.

Vi er ambitiøse udlærte malere, med stor passion for vores arbejde, og vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores arbejde eller servicen. Vi lytter altid på vores kunder, og i samråd med dem, finder vi gode og holdbare løsninger, så vi får det bedst mulige resultat. 

Få en god pris på fuldspartling i Aarhus omegn

Har du brug for en grundig og kvalitetsbevidst maler til din spartle opgave? Eller ønsker du at høre mere om hvad vi kan gøre for dig, og måske modtage et uforpligtende tilbud? 

Så ring på telefon 60 57 62 30 eller send en mail via vores kontaktformular eller direkte til henrik@arthur-stougaard.dk

Vi giver gerne den rådgivning og vejledning du har brug for til dit konkrete projekt, så vi sammen finder den bedste løsning.

Kontakt os og hør mere