Professionel opsætning af filt og væv 

Glatte og rene vægge uden revner, huller eller andre ujævnheder, skaber et flot udtryk i hjemmet. 

For at få de flotte jævne vægge, er det vigtigt at vælge det rette underlag, så selve fundamentet er stabilt og i orden. En god løsning på det kan eksempelvis være en fuldspartling, efterfulgt af opsætning af filt eller opsætning af væv - hvilket vi naturligvis kan være behjælpelige med.

Hos Arthur & Stougaard Malerfirma, har vi mange års erfaring med stort set alle typer maleropgaver. Vi udfører opsætning af væv og filt grundigt og professionelt, så du får et flot og holdbart resultat, som du kan få glæde af i mange år. Vi kører i Tilst, Højbjerg og andre områder nær Århus for både private, erhverv og boligforeninger. 

Har du brug for mere information eller professionel rådgivning, så kontakt os gerne.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud 

Opsætning af filt pris

Hvad koster opsætningen af filt eller væv? 

Opsætningen fås ikke i en eksakt pris, da det afhænger af omfanget af opgaven samt materialerne. For at få mere information om prisen på dit konkrete projekt, er du meget velkommen til at kontakte os og fortælle lidt mere om, hvad du skal have lavet. Derefter kan vi udarbejde et god tilbud på netop din opgave - og vi giver også gerne rådgivning, hvis du ønsker dette.

Få et tilbud på opsætning af væv og filt i Århus og omegn

Mangler du en professionel maler til at sætte filt eller væv op? 
Så er du meget velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at hjælpe dig, eller give kompetent rådgivning og vejledning, hvis behovet er for dette. Vi giver også gerne et godt og uforpligtende tilbud.
Ring på telefon 60 57 62 30, benyt vores kontaktformular eller send en mail til henrik@arthur-stougaard.dk

Vi udfører opsætning af filt og væv på overflader, for både private og erhverv i Tilst, Højbjerg og andre omkringliggende områder i Århus omegn.