Professionel og kvalitetsbevidst Maler 

Arthur & Stougaard er et Malerfirma nær Århus, med mange års erfaring og ekspertise indenfor forskellige typer malerarbejde for både private, erhverv og boligforeninger. 

Vi tilbyder alt indenfor malerarbejde, små opgaver som store og både indvendig og udvendig i Århus og resten af Østjylland. 

Vi kan bl.a. være behjælpelig med

✔ Maling af lejligheder og huse
✔ Renoveringer
✔ Nybyg
✔ Maling af lofter + vægge
✔ Afrensning tapet
✔ Fuldspartling

 

✔ Tapetsering
✔ Opsætning af filt og væv 

✔ Lakering af vinduer, vinduespladser, fodlister, dørkarme og døre
✔ Ludbehandling af trælofter
✔ Maling af gulve - gulvmaling eller epoxy maling
✔ Hjælp til farvevalg
✔ Hjælp til produktvalg 

 

Grundig med øje for detaljen

Vores malerfirma er bygget op af passion, og derfor bestræber vi os altid for at levere et godt stykke arbejde i højeste kvalitet. Vi har øje for selv de mindste detaljer, og går aldrig på kompromis med kvalitet af hverken håndværket eller servicen. 

Som vores kunde, lytter vi til dine ønsker, så du får det resultat du drømmer om, og kan få glæde af i mange år. Vi lægger stor vægt på at overholde deadlines og aftaler, samt yde den bedste service, så vi får et godt samarbejde. 

Få et uforpligtende tilbud

Hvad koster en maler?

Som i de fleste andre tilfælde, hænger pris og ydelse mere eller mindre altid sammen, og det gælder naturligvis også for os. For at kunne beregne prisen på dit projekt, skal vi først vide mere om, hvilken maleropgave du har brug for hjælp til. 

Er du interesseret i at få en konkret pris på dit projekt? Så udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi sørger for at finde den løsning der giver bedst mulig mening for dig, til en fornuftig pris - og vi giver også gerne kompetent rådgivning og vejledning, hvis du har brug for det. 

Medlem af Danske Malermestre

Vi er medlem af Danske Malermestre, som er en garantiordning, der dækker dig som privat, hvis ulykken skulle være sket. Du kan derfor føle dig helt tryg, ved at få os til at stå for din maleropgave.

Din Maler i Århus og omegn

Står du og mangler en kompetent maler i Århus, eller et andet sted i Østjylland? 
Så er du meget velkommen at kontakte os, og høre mere om hvad vi kan gøre for dig. 
Ring på telefon 60 57 62 30 eller send en mail til henrik@arthur-stougaard.dk

Kontakt os og hør mere