Skab en unik stil med flot tapetsering

Skal du have udført tapetsering i et eller flere rum i dit hus, lejlighed, butik eller et andet sted?
Så kan vi hos Arthur & Stougaard Malerfirma hjælpe dig, med at opsætte det tapet du ønsker i Tilst, Højbjerg og andre områder i Århus omegn.

Med tapet er det muligt, at give hjemmet et frisk pust, samt skabe en personlig og unik stil gennem forskellige mønstre, designs, materialer og farver. 
Tapet kan tilpasses alle rum, hjem og butikker, og egner sig blandt andet til både til at skabe et eventyrligt univers på børneværelset, give stuen eller kontoret et flot og stilrent udtryk, eller skabe lige det rum du drømmer om. 

Vi sørger for, at opsætte det tapet du gerne vil dekorere væggen eller rummet med, så det passer korrekt og du får et snorlige resultat, som du kan få glæde af. 

Tapetsering pris

Er du interesseret i at få en konkret pris på opsætning af tapet?

Så kræver det blot, at du kontakter os og fortæller lidt om hvad du ønsker at få lavet. Dernæst udarbejder vi gerne et godt og uforpligtende tilbud. Vi giver også gerne rådgivning og vejledning, hvis behovet skulle være for det. 

Få et uforpligtende tilbud

Professionel opsætning af tapet

Opsætning af tapet, specielt mønstret, kræver en meget præcis og fast hånd, for at få et pænt, lige og jævnt resultat. Forarbejdet er også vigtigt, er der gammel tapet, søm eller skruer der skal fjernes, eller løs puds i væggen? Så er det også vigtigt at få gjort noget ved det, for at få et flot og holdbart resultat. 

Hos Arthur & Stougaard har vi mange års erfaring og ekspertise i tapetsering, så du kan derfor trygt overlade arbejdet til os, og spare dig selv for arbejdet. 

Som et alternativ til tapetsering, kan man også vælge at få malet en væg eller opsat filt eller væv, som kan være med til at give et unikt udtryk. Det er også en opgave vi kan hjælpe med, og vi rådgiver og vejleder naturligvis gerne, så vi i samråd med dig, finder den bedste løsning. 

Få et godt tilbud på opsætning af tapet i Aarhus og omegn

Er du interesseret i at høre mere eller i at få et godt og uforpligtende tilbud på opsætning af tapet i Tilst, Højbjerg og andre områder i Århus omegn? Så kontakt os og få en god snak om, hvad vi kan tilbyde dig. Vi giver naturligvis også gerne professionel rådgivning og vejledning, hvis du har behov for dette. 
Ring på telefon 60 57 62 30 eller send en mail til os via vores kontaktformular eller direkte e-mail til henrik@arthur-stougaard.dk

Kontakt os og hør nærmere